Accountancykantoor voor creatieven Kop of Munt neemt Pulsum over

09-08-2023 (11:33) - Economisch

Pulsum accountants & adviseurs en Kop of Munt, accountancykantoor voor creatieve ondernemers, slaan de handen ineen.

Met ingang van 1 augustus 2023 is Pulsum accountants & adviseurs onderdeel geworden van Kop of Munt, dat in 1996 werd opgericht.

Zelfde bloedgroep

“Pulsum accountants & adviseurs en Kop of Munt zijn van dezelfde bloedgroep. Door samen te gaan met Kop of Munt krijgen we meer slagkracht,” zegt Rens Kalshoven, kantoor- en teamleider in Haarlem. “Het hele team kijkt uit naar de samenwerking met de vestigingen in Krommenie, Purmerend, Amsterdam, Hoofddorp en Laren”. Rens en zijn team blijven op hetzelfde adres gevestigd in Haarlem en gaan verder onder de naam Kop of Munt Haarlem.

“Onze klanten houden hetzelfde aanspreekpunt en worden op dezelfde manier bediend als voorheen. Onze klanten kunnen nu ook gebruik maken van de aanvullende diensten en kennis van Kop of Munt”, licht Rens toe. Marco, sinds 2020 directeur van Kop of Munt, voegt toe: “met de komst van Rens en zijn team breiden we verder uit naar de regio Kennemerland, waardoor we klanten nog breder van dienst kunnen zijn.”

“Meerdere collega’s hebben al aangegeven wat vaker in Haarlem te zullen gaan werken” vertelt Kees, directeur en medeoprichter van Kop of Munt. “Die samenwerking onder collega’s is voor ons ook van grote waarde.”

Op de foto van links naar rechts: Marco Albers, Rens Kalshoven, Linda Tuijn en Kees Leijs 


Bureaus

Media

Marketing