Builders Studio haalt eerste €1.5 miljoen op voor ontwikkeling van startups in HR-en PropTech

Builders Studio haalt eerste €1.5 miljoen op voor ontwikkeling van startups in HR-en PropTech

15-09-2022 (11:32) - Economisch

In een tweede investeringsronde heeft Builders Studio €1.5 miljoen opgehaald. De startup studio brengt innovatieve business ideeën, financiering, ondernemers en operationeel support samen om op efficiënte en schaalbare wijze data-gedreven software bedrijven te ontwikkelen gericht op de toekomst van wonen en werken.
 
De opgehaalde financiering is onderdeel van een grotere investeringsronde waarin Builders Studio streeft naar een totaalbedrag van €6 miljoen om acht bedrijven te ontwikkelen en in te zetten op internationale expansie.
 
De trend laat zien dat er steeds meer overlap plaatsvindt tussen wonen en werken en er daarin grote impact kan worden gemaakt met schaalbare software oplossingen. Dit was in 2020 voor ervaren tech-ondernemers Michael van Lier en Sharon Klaver het startsein om startup studio Builders op te richten.
 
Het komende jaar streeft Builders ernaar om nog €4.5 miljoen binnen te halen om in totaal acht impactvolle software startups te ontwikkelen en uit te breiden naar nieuwe steden in Europa.

“Naast de succesvolle lanceringen van Obeyo en Influentials en het binnenhalen van een geweldig team van experts staan we in de startblokken om nog zes SaaS-bedrijven op de markt te brengen. En voor je het weet zou je Builders zomaar in Spanje kunnen vinden”, aldus Sharon Klaver, co-founder van Builders. 

Bureaus

Media

Marketing