CoachHub neemt de Franse marktleider MoovOne over

23-09-2021 (15:25) - Economisch

CoachHub, het leidende en wereldwijde digital coachingplatform, neemt MoovOne over, de Franse marktleider in digital coaching. CoachHub en MoovOne slaan de handen ineen, en delen het gemeenschappelijke doel om employee coaching wereldwijd te democratiseren.
 
"Het langzaam maar zekere heropenen van kantoren en de overstap op het hybride werken dagen organisaties wereldwijd uit om aan de nieuwe verwachtingen van hun werknemers rond welzijn, bestuur en leiderschap te voldoen", zegt Yannis Niebelschütz, medeoprichter en CEO van CoachHub. "Door de handen ineen te slaan stimuleren we nog meer onze wereldwijde groei en platformontwikkelingen, en faciliteren we het meest geavanceerde wereldwijde online coachingplatform voor alle werknemers ongeacht hun positie binnen de organisatie."
 

Business coaching

Business coaching is wereldwijd een snelgroeiende industrie. Uit de ICF Global Coaching Study is vorig jaar nog gebleken dat het aantal managers en leiders dat coachingsvaardigheden benut de afgelopen vijf jaar naar schatting met bijna de helft is gestegen (46%). Samen zijn CoachHub en MoovOne nog beter toegerust om te anticiperen op de nieuwe behoeften van deze markt, met name rond bedrijfs- en individuele transformatie.


Samengaan van twee Europese marktleiders

In beide gevallen opgericht door twee broers, delen CoachHub en MoovOne dezelfde cultuur van sterke familiewaarden en een verlangen om de beste kwaliteit te leveren. Beide Europese bedrijven kennen ook een sterke toewijding om data zo goed mogelijk te beveiligen, om zo het vertrouwen tegemoet te komen dat nodig is voor succesvolle individuele coaching.


Complementaire kwaliteiten

Door gebruik te maken van de nieuwste methodologieën en technologieën van zowel CoachHub als MoovOne, verkeert de combinatie in een nog sterkere positie om coaching en persoonlijke ontwikkeling binnen organisaties over de hele wereld te transformeren, waardoor de productiviteit, de betrokkenheid van en verloop onder medewerkers drastisch verbeteren.

"De verbeteringen voor werknemers en organisaties die coaching krijgen van CoachHub en MoovOne zullen aanzienlijk zijn. We breiden onze pool van hooggekwalificeerde, door AI aanbevolen coaches verder uit, en het team zal de ontwikkeling van innovatieve, wetenschappelijk bewezen functionaliteiten en diensten versneld uitbreiden om voortdurend aan de behoeften van zowel organisaties als werknemers te voldoen en deze te overtreffen. In de komende maanden zullen teams fuseren en zullen alle klanten profiteren van verbeterde service, nieuwe coachingaanbiedingen, een grotere coachpool en meer functies op het platform", besluit Yannis Niebelschuetz.

 


Bureaus

Media

Marketing