Doneer je skills aan goede doelen met De Nieuwe Gevers

Doneer je skills aan goede doelen met De Nieuwe Gevers

12-04-2024 (14:31) - Economisch

In een tijd waarin mensen op zoek zijn naar meer voldoening vanuit hun werk, introduceert 'De Nieuwe Gevers' een platform dat professionals de kans biedt hun vaardigheden vrijwillig in te zetten voor maatschappelijke organisaties.

Het nieuwe platform richt zich op het verbeteren van carrières die niet alleen financieel lonend zijn, maar ook bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke kwesties, en is geïnspireerd op het boek "Morele Ambitie" van Rutger Bregman.

Julian Hoogendoorn, de oprichter van De Nieuwe Gevers, heeft dit platform bedacht vanuit zijn eigen ervaring in de consultancywereld. Tijdens zijn tijd in deze branche, waarin hij tussen opdrachten door vaak een moment van reflectie had, groeide bij hem het besef dat zijn vaardigheden ook ingezet konden worden voor maatschappelijk welzijn.

Deze realisatie leidde hem tot het creëren van een platform waarbij professionals hun kennis en kunde kunnen inzetten voor het goede doel. "Waarom zou ik stilzitten als ik mijn talenten ook voor het goede kan benutten?", vraagt Hoogendoorn zich af.

De Nieuwe Gevers biedt niet alleen een platform voor vrijwilligerswerk, maar ook een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die geloven in de kracht van Morele Ambitie. De gemeenschap wil positieve impact maken en de wereld beter achter laten. 

Benieuwd naar hoe jij je talent kan inzetten voor een betere wereld? Bezoek dan de website van De Nieuwe Gevers


Bureaus

Media

Marketing