Familiebedrijf Tonga neemt CLS Healthcare met merken Condoomfabriek en Willie.nl over

17-11-2023 (12:10) - Economisch

Tonga, distributeur gespecialiseerd in erotische producten en lingerie, kondigt de overname aan van CLS Healthcare. Hierdoor zijn onder andere de merken Willie.nl, Willie Homeparty’s en Condoomfabriek vanaf 15 november in handen van de zussen Melanie en Stephanie de Jonge, die de directie van Tonga vormen. Ze breiden met de overname het productassortiment uit en hiermee gaat hun wens om naast retailers ook te leveren aan consumenten van start.

'We zijn ontzettend blij dat we Tonga verder kunnen uitbouwen met behulp van de merken en expertise van CLS Healthcare', vertelt Melanie. ‘Er bestaat vanaf het prille begin van Willie.nl een sterke band en samenwerking tussen de bedrijven. Deze overname markeert dan ook een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Tonga en CLS Healthcare. Beide bedrijven delen een gemeenschappelijke visie voor de toekomst, gericht op het verbeteren van de klantervaring en het uitbreiden van het product portfolio.’

Deze strategische overname biedt beide bedrijven nieuwe groeikansen, zowel nationaal als internationaal. Tonga zal zich inzetten om haar product portfolio voor shops en homeparty's uit te breiden en haar marketingpositie te versterken. Hierdoor willen ze de klantloyaliteit verhogen en hun positie in de markt versterken.

Een belangrijke missie van Tonga is meer educatie op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Dankzij de overname is het bedrijf nu actief in de hele keten, van ontwikkeling van het product tot de eindconsument en kan zij nog beter inspelen op de wensen vanuit de markt.

‘15 Jaar hebben we gebouwd aan betrouwbare, sterke merken zoals Willie.nl en Willie toys waarbij de klantervaring, kwaliteit en plezier voorop stonden. Melanie en Stephanie delen deze visie van ondernemen en ik ben daarom erg trots dat zij met veel nieuwe energie onze merken naar het volgende niveau gaan brengen. Wij wensen hen enorm veel succes en ondernemersplezier toe de komende jaren en hopen dat zij nog vele klanten een mooie ervaringen met erotische artikelen zullen geven’, aldus de verkopende eigenaren Jacqueline Texidor en Florian Albers


Bureaus

Media

Marketing