Getir neemt FreshDirect over

Getir neemt FreshDirect over

08-11-2023 (12:21) - Economisch

Getir maakt vandaag bekend dat de organisatie de online supermarkt FreshDirect overneemt. FreshDirect is onderdeel van Ahold Delhaize USA, het supermarktconcern aan de oostkust van de Verenigde Staten.

De overname zorgt voor een samenwerking tussen Getir en FreshDirect, en zal de strategische ambitie van Getir om te groeien in de Verenigde Staten verder versterken. FreshDirect zal de technologie en operationele capaciteit van Getir gebruiken om sneller diensten te kunnen leveren aan haar loyale klanten. Klanten zullen ook gemakkelijk toegang hebben tot Getir’s boodschappenbezorgdienst.

Verse producten

FreshDirect zorgt ervoor dat de kwaliteit en de breedte van het aanbod bij Getir verder wordt verbeterd, met name voor het aanbod aan verse producten, waardoor de dienst nog aantrekkelijker wordt voor klanten in New York.

FreshDirect heeft relaties opgebouwd met boeren en producenten in de regio, en is daarmee een speler geworden in het lokale online supermarktlandschap. Na de overname zal FreshDirect haar merknaam behouden en blijven opereren vanuit haar vestiging in de Bronx, New York. De klanten zullen dezelfde dienstverlening behouden als voorheen.

 


Bureaus

Media

Marketing