Kentaa wordt onderdeel van iRaiser Group

Kentaa wordt onderdeel van iRaiser Group

16-06-2022 (14:39) - Economisch

Kentaa, marktleider en expert in online fondsenwerving in Nederland, is per 8 juni 2022 onderdeel geworden van de iRaiser Group, de grootste Europese aanbieder van digitale diensten aan non-profits. De bedrijven bundelen hun krachten om hun positie in de Europese markt te versterken en nog meer non-profits met succes fondsen te laten werven.

In de afgelopen acht jaar is Kentaa uitgegroeid van start-up tot marktleider in peer-to-peer fondsenwerving en crowdfunding in Nederland. Sinds 2018 heeft Kentaa ook de koers naar internationalisering ingezet, door haar producten klaar te maken voor Europese uitrol en klanten te werven in België, Duitsland en Scandinavië. De overname door iRaiser Group is een volgende, belangrijke stap om Kentaas internationale ambities samen te realiseren.
 

Gezamenlijk doel

Voor iRaiser zijn de kwaliteit van de Kentaa producten, de sterke positie in de Nederlandse markt en de internationale potentie doorslaggevende factoren voor deze stap. Het voortzetten en verder laten groeien van Kentaa is dan ook een gezamenlijk doel.
"We zijn verheugd om onze community van fondsenwervende experts uit te breiden dankzij de overname van Kentaa. In de komende maanden zullen we ons allemaal richten op onze gemeenschappelijke missie: empowering world changers. Daarom zullen er geen grote operationele veranderingen worden doorgevoerd", aldus Emmanuel Chaumeau, Chief Executive Officer van iRaiser Group.
 

Onveranderd door

Het bedrijf en merk Kentaa blijft bestaan. Ook de dagelijkse bedrijfsvoering, het management, het Kentaa team, haar platforms en service blijven hetzelfde. De organisatie gaat onverminderd verder met de doorontwikkeling en innovatie van de Kentaa platforms.
 

Bureaus

Media

Marketing