Main Capital neemt meerderheidsbelang in Bizzdesign

Main Capital neemt meerderheidsbelang in Bizzdesign

21-06-2022 (17:17) - Economisch

Main Capital Partners ("Main") neemt een meerderheidsbelang in Bizzdesign, een wereldwijd opererend Enterprise Architecture softwarebedrijf. Het Enterprise Architecture cloud platform van Bizzdesign helpt klanten bij het aansturen van complexe digitale strategische veranderingen.
 
Klanten worden via het platform voorzien van inzichten en sturingsinformatie waarmee de slagingskans van complexe strategische bedrijfstransformaties wordt vergroot. De samenwerking met Main versterkt de positie van Bizzdesign als marktleider en voedt de wereldwijde organische groeistrategie en de uitvoering van strategische acquisities.
 

Over Bizzdesign

Bizzdesign is gevestigd in Nederland en werd in 2000 opgericht door een team van ontwikkelaars als de commerciële spin-off van een onderzoeks- en ontwikkelingsinstituut. De groei van het bedrijf is in de loop der jaren aanzienlijk versneld dankzij de klantgerichte visie, het innovatieve productaanbod, de getalenteerde medewerkers en een toegewijd wereldwijd partner netwerk. Bizzdesign heeft lokale internationale kantoren in Boston (VS), Londen (VK), en Gronau (Duitsland).
 
In 2021 werd Bizzdesign voor de 6e achtereenvolgende keer erkend als een leider in Gartner’s Magic Quadrant voor Enterprise Architecture. Bizzdesign Horizzon, het flagship Enterprise Architecture SaaS-platform, brengt strategie, IT-architectuur, operationele modellen, data, capaciteiten en veranderingsportfolio's samen in één business design platform. Real-time inzicht in belangrijke statistieken en trends stelt klanten in staat om snel actie te ondernemen.
 
Bizzdesign heeft wereldwijd meer dan 350 klanten met een sterke aanwezigheid in de financiële dienstverlening en de publieke sector. Het bedrijf telt vele blue-chip klanten onder haar wereldwijde klantenbasis, waaronder Desjardins Technology Group, Maersk, T-Mobile en ASML. Bizzdesign is actief in de EMEA-regio en Noord-Amerika en heeft zich onlangs uitgebreid naar de APAC-regio met een vestiging in Australië.
 

Internationale groeiversnelling

Ondersteund door de internationale software expertise van Main zal Bizzdesign haar productaanbod verder ontwikkelen en uitbreiden. Daarnaast zullen Bizzdesign en Main zich gezamenlijk richten op het versnellen van het reeds indrukwekkende groeitraject. Deze strategie zal zich onder andere richten op de uitbreiding van het innovatieve productaanbod en de roadmap van Bizzdesign, alsmede de uitvoering van strategische add-on acquisities met een focus op geografische expansie.

Bureaus

Media

Marketing