Outtask neemt Astorium over

Outtask neemt Astorium over

06-02-2024 (13:42) - Economisch

Outtask, een gerenommeerde speler in de detachering en arbeidsbemiddelingssector, gericht op het groot-MKB en Enterprise-segment, kondigt de overname van Astorium aan.

Deze acquisitie vertegenwoordigt een significante stap in de uitvoering van de groeistrategie van Outtask, waarbij het bedrijf zijn aanbod als full-service IT-partner versterkt en uitbreidt met gespecialiseerde diensten op het gebied van Finance en HRM.

Breed spectrum

Outtask, reeds erkend voor zijn expertise in het detacheren van technische specialisten binnen domeinen zoals softwareontwikkeling, DevOps, quality assurance, IT-infrastructuur en engineering, onderstreept met deze overname zijn ambitie om een breed spectrum aan diensten te bieden. Deze beweging volgt op eerdere uitbreidingen, specifiek binnen de IT-infrastructuursector, en bevestigt de rol van Outtask als een integrale IT-partner. Astorium, met operaties in zowel Nederland als Frankrijk, is een autoriteit op het gebied van het leveren van interim professionals binnen IT, Finance, en HRM. 

Mike Dawud, CEO van Outtask: "De samenvoeging van Astorium binnen de Outtask-familie markeert een sleutelmoment in onze expansie. Astorium’s grondige expertise en gespecialiseerde aanbod in Finance en HRM sluiten perfect aan bij onze bestaande IT-diensten. De geavanceerde technologische aanpak, met name hun toepassing van big data zoek- en selectietechnologieën, verheffen onze serviceverlening naar een hoger niveau. Deze combinatie van technologische en sectorale expertise positioneert Outtask als marktleider en versterkt ons concurrentievoordeel aanzienlijk."

Bewuste keuzes

Bart Jan van Trommel, CEO van Astorium: "De filosofie van Astorium om bewuste keuzes te maken en intensief, intelligent werk te leveren, sluit perfect aan bij de visie van Outtask. De overname vergroot onze capaciteit om onze klanten nog beter van dienst te zijn, ondersteund door de solide infrastructuur en het uitgebreide netwerk van Outtask. We hebben het volste vertrouwen in het management van Outtask om onze missie voort te zetten en geloven dat Astorium onder de Outtask-paraplu een florissante toekomst tegemoet gaat."

Astorium zal in eerste instantie opereren onder haar eigen merknaam als onderdeel van het Outtask-portfolio: Astorium by Outtask. Deze strategie garandeert continuïteit voor klanten en medewerkers, terwijl tegelijkertijd wordt gewerkt aan een naadloze integratie en het benutten van synergievoordelen.
 


Bureaus

Media

Marketing