Partnify haalt half miljoen binnen als 'seed' investering

Partnify haalt half miljoen binnen als 'seed' investering

03-04-2024 (14:25) - Economisch

Partnify heeft een investering van €500.000 als seed capital opgehaald om de samenwerking tussen bedrijven online samen te brengen in een schaalbare cloud-omgeving.

In 2022 werd Partnify opgericht met als doel om de samenwerking tussen mkb-bedrijven en de zakelijke dienst- en adviessector te optimaliseren. MKB-bedrijven schakelen steeds vaker externe expertise in. Hierdoor willen opdrachtgevers grip kunnen houden op lopende projecten. Partnify is een online ontmoetingsplek waar bedrijven nieuwe connecties leggen, hun netwerk uitbreiden en nieuwe zakelijke mogelijkheden creëren. Met behulp van innovatieve software zorgt Partnify ervoor dat het hele proces rond een samenwerking via één platform plaatsvindt. Inmiddels hebben ruim 200 bedrijven zich aangemeld bij het platform van Partnify.

De ‘seed’-investering is afkomsting van tien ‘angel’-investeerders, waaronder twee voormalige oprichters van Embrace Cloud. Daarnaast investeert ook de oprichter van GO Sharing en huidig CCO umob, Raymon Pouwels, in het bedrijf. “Samenwerken op projectbasis zie ik als de toekomst voor het MKB. Maar om daar het meeste uit te halen moet de complexiteit afnemen. Effectiviteit is wat voorop moet staan en dat is precies wat ik terugzie”, aldus Pouwels.
 


Bureaus

Media

Marketing