QBS Group & 1ClickFactory gaan strategische partnership aan met Plataan

11-01-2022 (12:04) - Economisch

Vanaf januari 2022 heeft QBS Group de meerderheid van de aandelen van Plataan in handen. Deze transactie is een belangrijke stap in de strategie van QBS Group om het portfolio van partner groeidiensten voor het wereldwijde Dynamics partnerkanaal te versterken. Het past in de visie om dé community en expertisecentrum te zijn voor elke Dynamics professional ter wereld.

In 2021 toonden de groeicijfers van Microsoft Dynamics 365 Business Central (BC) SaaS aan dat het nu absoluut noodzakelijk is dat Dynamics partners zich bekwamen in de relevante Dynamics 365 BC competenties, vaardigheden en kennis. De enorme groei van BC SaaS wordt ook weerspiegeld in de versnelde instroom en het aantal certificeringen van nieuwe BC professionals in het 'Business Central Booster' Training Programma geleverd door Plataan. Dit programma is een virtueel online programma ontworpen om te leren via praktische, hands-on oefeningen terwijl men begeleid wordt door een ervaren gecertificeerde trainer. Naast de Booster programma's voor Dynamics Business Central, biedt Plataan ook trainingen aan voor Microsoft's Power Platform, Office 365 en de Customer Engagement workloads. Louis Rustenhoven, CEO QBS Group & 1ClickFactory: "Wij beschouwen Plataan als een toonaangevende strategische trainingspartner voor onze community van huidige en toekomstige Dynamics partners."

Vincent Bellefroid, Partner Plataan: "Beide bedrijven zijn echte partnergerichte organisaties. Beide hebben een 'Microsoft Dynamics only' strategie. Geen enkele andere Value-Added Distributor in het wereldwijde Microsoft kanaal kan dit zeggen. Ons (digitale) trainingsaanbod en mogelijkheden gecombineerd met de sales & marketing en diepgaande technische vaardigheden van QBS group & 1ClickFactory samen plus hun brede internationale distributienetwerk vormen een geweldige fit! De Dynamics partner gemeenschap kan van ons meer aantrekkelijk trainingsaanbod verwachten, inclusief aanbod rond het domein van D365 Finance & Supply Chain en Power Platform."

Bureaus

Media

Marketing