Revolut komt met loyaliteitsprogramma RevPoints

Revolut komt met loyaliteitsprogramma RevPoints

24-04-2024 (12:45) - Economisch

De financiële app Revolut kondigt de lancering van RevPoints in Nederland aan. Hiermee kunnen hun klanten punten verzamelen die ze later kunnen inwisselen voor verschillende voordelen. Het loyaliteitsprogramma vervangt de cashback op Stays-boekingen.

Met RevPoints worden klanten beloond voor hun dagelijkse uitgaven. Zo kunnen klanten via hun kaartbetalingen punten sparen. Ze kunnen ook RevPoints sparen door verschillende financiele uitdagingen te voldoen zoals het instellen van een budget of het bereiken van een spaardoel. Afhankelijk van hun Revolut plan kunnen Revolut-klanten kunnen tot 1 punt per uitgegeven euro verdienen.

Deze punten kunnen de klanten inwisselen voor verschillende voordelen zoals Flying Blue Miles en Avios. De RevPoints worden dan omgezet in hetzelfde aantal Avios of Flying Blue Miles. Zo kunnen klanten de punten gebruiken voor kortingen op vliegtickets, betaalde upgrades of andere voordelen. Bovendien kunnen RevPoints ook in de app worden ingewisseld bij het boeken van accommodaties via de functie ‘Stays’ en voor activiteiten via ‘Experiences’.

RevPoints is een aanvulling op de reeks producten van Revolut voor dagelijks bankieren en wordt binnenkort ook beschikbaar in heel Europa en het Verenigd Koninkrijk.
 


 


Bureaus

Media

Marketing