Skills The Finals 2024 weer terug

Skills The Finals 2024 weer terug

02-02-2024 (11:00) - Economisch

Op 21 en 22 maart 2024 zijn de Brabanthallen het toneel van Skills The Finals, het Nederlands Kampioenschap voor Beroepen! Ruim 600 (v)mbo’ers gaan de strijd aan in ruim 60 vakwedstrijden voor de Nederlandse titel.

Jongeren kunnen naast de spannende finales live zien, deelnemen aan een vernieuwde LOB Experience met ruim 90 activiteiten. Dit is voor VO leerlingen een kans om met diverse beroepen in aanraking te komen. De organisatie verwacht tijdens dit tweedaagse event ongeveer 20.000 bezoekers te verwelkomen.

LOB Experience

Skills The Finals belooft dus niet alleen een showcase te zijn van vakmanschap en talent, maar biedt ook een waardevolle gelegenheid voor jongeren om zich te oriënteren op hun eigen loopbaanontwikkeling. De LOB Experience, die een vernieuwing heeft ondergaan, begint dit keer al in de klas. Jongeren maken voorafgaand aan het event een test om hun interesses in kaart te brengen. Hiermee worden ze ingedeeld in zes verschillende types, zoals de creatieveling of de ondernemer.

Tijdens Skills The Finals zijn er verschillende beroepenwerelden om te ontdekken. Bij elk type passen 3 verschillende werelden. Met ruim 90 activiteiten kunnen jongeren, door zich vooraf al te oriënteren, beroepen uitproberen die echt bij hun interesses en kwaliteiten aansluiten. Na het evenement wordt de ervaring besproken in de klas en kan de uitkomst worden gebruikt voor het loopbaandossier.

Tickets zijn gratis te krijgen via: registratie.worldskillsnetherlands.nl/stf24#/register/details


Bureaus

Media

Marketing