Storyblok lanceert partnerfonds van €1,5 miljoen voor ondersteuning digitale bureaus

14-07-2022 (09:59) - Economisch

Storyblok, een headless content management systeem (CMS) dat ontwikkelaars en marketeers in staat stelt om krachtige contentervaringen te leveren op elk digitaal platform, heeft een nieuw partnerfonds van 1,5 miljoen euro.
 
Dit Partner Fund stelt de bureaupartners van Storyblok in staat hun groei te versnellen en co-marketing activiteiten te ontwikkelen. De bureaus kunnen vervolgens betere content experiences voor hun klanten creëren en opschalen en er ook headless architectuur mee op de kaart zetten.
 
Het geld wordt verdeeld onder partners via meerdere initiatieven, waaronder een budget van €5.000 dat elke Storyblok Certified Partner kan inzetten om de samenwerking met Storyblok op zelfgekozen wijze onder de aandacht te brengen.
 
"We hebben zoveel geweldige marketinginitiatieven rond Storyblok gezien die onze partners in staat stelden te groeien," zegt Thomas Peham, VP van Marketing bij Storyblok. "Met het €1,5 miljoen Partnerfonds willen we onze partners niet alleen helpen met apart marketingbudget, maar ook met hen samenwerken om meer verhalen te vertellen terwijl we samen de toekomst van digital storytelling vormgeven."
 

Extra voordelen

Naast het Partnerfonds krijgen Storyblok Certified Partners extra voordelen zoals gratis ontwikkelruimtes met Storyblok's CMS, een deel van de omzet, de mogelijkheid om apps op maat te bouwen, toegang tot het customersuccesteam, en nog meer.
 
In Nederland werkt Storyblok al nauw samen met partnerbureaus zoals javascript consultancy Passionate People (Amsterdam), specialistisch digitaal bureau TwentySeven (a Handpicked Agency) uit Eindhoven, digitaal bureau Story of AMS (Amsterdam), design – en technologiebureau Your Majesty (Amsterdam) en digitaal bureau iQuality (Nijmegen, Eindhoven).

Vanaf nu tot 10 september houdt Storyblok een competitie voor Certified Partners. De partners die de creatiefste co-marketing ideeën inzenden, maken kans om hun budget te verdubbelen (tot €10.000).
 

Bureaus

Media

Marketing