YouLynq.me doneert boodschappen aan Braziliaans dorp

YouLynq.me doneert boodschappen aan Braziliaans dorp

31-01-2024 (10:19) - Economisch

Het Amsterdamse YouLynq.me is een initiatief gestart waarbij het bedrijf een Braziliaans dorp van boodschappen voorziet. Maandelijks levert het marketingbureau vijf tot tien voedselpakketten aan hulpbehoevende gezinnen uit Firminópolis, gelegen in de buurt van Goiâna. YouLynq.me werkt voor het project samen met de lokale supermarkt MAIA.

"Het begon als een persoonlijk project”, zegt Michiel Verstraten, oprichter en eigenaar van YouLynq.me. “Samen met mijn vrouw, afkomstig uit Firminópolis, heb ik dit project opgezet en hebben we in het afgelopen jaar drie zendingen verzorgd. Het was oorspronkelijk het idee van mijn vrouw. Ik focus me binnen mijn bedrijf hoofdzakelijk op relatiemanagement en ben ervan overtuigd dat we ook buiten de zakelijke context iets voor anderen kunnen betekenen. We ontdekten dat we daadwerkelijk een positieve impact kunnen hebben op het leven van de gezinnen in het dorp, waar basisbehoeften zoals rijst en wc-papier van enorme waarde zijn. We schakelen regelmatig met de lokale supermarkt om de voedselpakketten optimaal af te stemmen op de behoeften van de gemeenschap. Die directe betrokkenheid zorgt ervoor dat onze hulp precies terechtkomt waar het nodig is.” 

Toekomstplannen

Hoewel het initiatief van YouLynq.me nog in de beginfase zit, hebben de oprichters veel vertrouwen in het project en zijn er al heldere toekomstplannen. Verstraten: “Wat dit project bijzonder maakt, is de persoonlijke link die wij met het dorp hebben. Wij kennen de mensen aan wie we boodschappen doneren, zo komt elke cent goed terecht. Iedere euro die we ontvangen, kunnen we één op één uitgeven aan iemand die daarvan te eten krijgt. De boodschap pakketten worden bezorgd bij mijn schoonmoeder en die verdeelt ze vervolgens over de hulpbehoevende gezinnen in het dorp. Ik heb met mijn eigen ogen gezien dat je op kleine schaal veel impact kunt maken, ook op een klein aantal mensen. Ons streven is om dit project uit te breiden en nog meer gezinnen in het dorp te voorzien van boodschappen.”

Over YouLynq.me

YouLynq.me, opgericht in 2019 door de broers Michiel en Maarten Verstraten, is een online marketing bedrijf gevestigd in Amsterdam. Met een team van 'Business Growth Managers' ondersteunt YouLynq.me zowel individuen als bedrijven bij het optimaliseren van hun online aanwezigheid op LinkedIn. YouLynq.me gelooft dat bedrijfsgroei voortkomt uit het opbouwen van betekenisvolle en langdurige relaties. 

 


Bureaus

Media

Marketing