Humanitas wint jaar gratis PR van Continews

Humanitas wint jaar gratis PR van Continews

16-05-2024 (15:43) - Inclusiviteit

Humanitas, een vereniging voor maatschappelijke dienstverlening, gaat vanaf 1 juni samenwerken met PR- en nieuwsbureau Continews. Deze samenwerking is ontstaan na een oproep waarin goede doelen zich konden aanmelden voor een jaar lang gratis PR-diensten in de Benelux.

Humanitas mag een jaar gratis gebruik maken van de kennis en expertise van het bureau, met een totale waarde van €60,000,-. Gedurende de samenwerking wordt maandelijks proactief nieuws gegenereerd.

Humanitas is een Nederlandse vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor mensen die hulp nodig hebben bij verschillende aspecten van het leven. Het doel van Humanitas is om mensen te ondersteunen en te begeleiden, ongeacht hun achtergrond of situatie.

Directeur Jerzy Soetekouw van Humanitas is ontzettend blij dat Continews de vrijwilligersorganisatie pro deo gaat helpen veel zichtbaarder te worden in de media: “In de bijna 80 jaar dat Humanitas bestaat hebben we altijd heel goed vrijwilligers aan ons kunnen binden, maar we hebben momenteel veel last van de krappe arbeidsmarkt bij het werven van vrijwilligers."

"We weten dat een hogere zichtbaarheid in de media meteen leidt tot nieuwe vrijwilligers. Daarnaast vinden we het heel belangrijk om veel vaker op te komen voor al de mensen die wij helpen. Samen met Continews kunnen we de maatschappelijke problemen die wij tegenkomen nog veel beter op de kaart zetten”, aldus Soetekouw.