Albert Heijn lanceert nieuwe app FoodFirst Leefstijlcoach

28-10-2021 (10:41) - Marketing

Albert Heijn zet een volgende stap met FoodFirst. Met de FoodFirst Leefstijlcoach app wil het bedrijf klanten op een positieve manier helpen om beter te eten, meer te bewegen, goed te ontspannen en lekkerder te slapen. FoodFirst Leefstijlcoach is gratis en biedt, advies, inspiratie, talloze relevante gezondheidschallenges, video's en beweeg-, voeding- en meditatieschema's. Ervaren coaches staan klaar om deelnemers te helpen met een blijvende gezonde leefstijlverandering.

De app is ontwikkeld samen met verschillende experts zoals artsen, koks, diëtisten, sportcoaches en gedragswetenschappers. Omdat iedereen anders in elkaar zit en andere doelen en voorkeuren heeft qua levensstijl, krijgen deelnemers advies en schema's op maat. De app maakt daarmee een gezonde levensstijl leuk, lekker en gemakkelijk voor iedere deelnemer.


Stap voor stap

Een belangrijk onderdeel van de app zijn challenges op het gebied van eten, slapen, bewegen en ontspannen. Een challenge is een kort, motiverend veranderprogramma dat meestal zo'n twee weken duurt. Elke dag krijgen deelnemers een korte opdracht om op te focussen, inclusief handige filmpjes en artikelen vol tips en inspiratie. Daarnaast ontvangen ze motiverende e-mails en berichten van hun coaches. Bij de challenges rond voeding ontvangen ze bovendien iedere dag een recept.


Beter eten

 
CEO Marit van Egmond is blij met de nieuwe app en ziet het als volgende stap om beter eten toegankelijk te maken voor iedereen: "Gezond eten is de basis voor een gezonde leefstijl. Met FoodFirst Leefstijlcoach helpen we je daarnaast ook met bewegen, slapen en ontspannen. Dat moet voor iedereen bereikbaar zijn. Niet voor niets bieden we de app gratis aan. Zo kan iedereen die dat wil ook daadwerkelijk meedoen."
 

 


Bureaus

Media

Economisch