Amsterdam Made speelt in op 750 jarig bestaan Amsterdam

Amsterdam Made speelt in op 750 jarig bestaan Amsterdam

22-10-2024 (14:55) - Marketing

Amsterdam bestaat 750 jaar en dat viert de stad vanaf 27 oktober een jaar lang groots en feestelijk. Een ideaal moment voor de hele stad om te laten zien wat het te bieden heeft. Amsterdam Made (genomineerd bij Coolest Dutch Brands) laat daarom zien wat Amsterdam in huis heeft op het gebied van duurzame producten gemaakt door lokale makers. Voor de viering van de stad is een speciaal Amsterdam 750 jaar-assortiment samengesteld.

Uit de honderden kwalitatief hoogwaardige producten die op de Amsterdam Made website te vinden zijn, is een selectie gemaakt van twaalf verschillende items. Van het ‘koekje van de stad’ de Eberhardjes tot de herbruikbare waterflessen van Join The Pipe, lokale wijn van Chateau Amsterdam en zeep van Het Amsterdamse Zeephuis in de vorm van grachtenpanden. Ze zijn te herkennen aan de vrolijke slinger op de verpakking, die speciaal is ontworpen voor en door Amsterdam 750 jaar.

Amsterdam Made Keurmerk

Alle producten in het assortiment dragen het Amsterdam Made Keurmerk, net als de rest van de honderden items op de Amsterdam Made website. “Dit is een kwaliteitslabel voor lokale en duurzame producten uit de regio Amsterdam”, vertelt Marit Timmerman, Managing Director van Amsterdam Made. “Met dit keurmerk laten we zien wat er allemaal op een ambachtelijke, circulaire, sociale of creatieve manier gemaakt wordt in onze regio en inspireren we consumenten om lokaal te kopen. Deze producten zijn het visitekaartje van onze stad!”

Het Amsterdam 750 jaar-assortiment is een jaar lang verkrijgbaar. 


Bureaus

Media

Economisch