Basisschool uit Pijnacker wint ontwerpwedstrijd Bijenkorf

26-01-2022 (09:15) - Marketing

Op 25 januari maakte de Bijenkorf vanuit de winkel in Den Haag de winnaar van hun ontwerpwedstrijd de Winkel van de Toekomst bekend, waarin kinderen van 6 tot 16 jaar gevraagd werd hun idee over een winkel die goed is voor mens, dier en milieu te verbeelden. Tot en met 9 maart zijn de zeven beste ontwerpen te zien in de etalages van het warenhuis. De uiteindelijke winnaar wordt voor een jaar kinderdirecteur en enkele ideeën van de winnaar worden daadwerkelijk gerealiseerd.
 
Groep 7a Mariaschool uit Pijnacker kwamn als winnaar uit de  bus van de ontwerpwedstrijd Winkel van de Toekomst. Met deze ontwerpwedstrijd richt de Bijenkorf zich tot de jongere generatie – de klanten van de toekomst – om te ontdekken wat hun ideeën zijn, om zo samen bij te dragen aan een duurzame toekomst van de retail, de maatschappij en de wereld.
 
De jury, bestaande uit Thiëmo Heilbron (oprichter Fawaka Ondernemersschool), Rupert Parker Brady (retailexpert), Inge Schmitt (hoofd creatief de Bijenkorf) en Justin Pariag (manager sustainable business de Bijenkorf), boog zich begin januari over de inzendingen om zeven finalisten te kiezen. In elk van de zeven winkels van de Bijenkorf is tot en met 9 maart een ontwerp van een finalist te zien.

 


Bureaus

Media

Economisch