Biller gaat verder als NOTYD

Biller gaat verder als NOTYD

19-02-2024 (10:38) - Marketing

NOTYD werd in 2021 onder de naam Biller opgericht en is onderdeel van Banking Circle Group, een speler op het gebied van financiële infrastructuur en cross-border betalingen.

NOTYD brengt B2B e-commerce bedrijven en haar kopers eenvoudig samen met direct beschikbaar krediet op het moment van de online transactie en een gegarandeerde uitbetaling, waardoor zakelijke mogelijkheden voor beiden worden vergroot. De betaalmethode is door webshops te activeren via de vernieuwde website NOTYD.com of via het betaalplatform van partner PAY., en aan te bieden aan zakelijke kopers in Nederland en België.

Vernieuwde focus

NOTYD refereert aan een nota, die middels een online betaalknop als uitgestelde betaling ‘staat genoteerd’.  De wijziging van merknaam draagt bij aan een vernieuwde focus, waarbij het vergroten van beschikbaarheid voor gebruikers en het creëren van optimale klanttevredenheid centraal staan. NOTYD zal onder leiding van Caroline Lanslots en Carlos Fuentes Daher de groei van het transactievolume gaan voortzetten en de dienstverlening aan haar gebruikers verder uitbreiden. 


Bureaus

Media

Economisch