Bolt start in Nederland met nieuwe functie voor ritveiligheid

30-11-2023 (11:20) - Marketing

Bolt lanceert een nieuwe functie voor het monitoren van ritveiligheid, waardoor zowel chauffeurs als passagiers extra ondersteuning krijgen. Deze ontwikkeling stelt Bolt in staat om automatisch in te grijpen via de app wanneer een voertuig te lang stil staat, om te controleren of alles in orde is.

De functie biedt chauffeurs en passagiers de mogelijkheid om direct noodhulpdiensten te bellen, hun rit te delen, audio op te nemen of met één druk op de knop via een in-app notificatie om hulp van Bolt te vragen. Bolt is van plan om meer ritveiligheidsfuncties te introduceren, waaronder het monitoren van afwijkingen van de route en vertragingen bij het voltooien van ritten. Dit maakt deel uit van Bolts doorlopende investering in het verbeteren van de veiligheidsfuncties op zijn platform. Deze verbeteringen zullen Bolt in staat stellen om meer ondersteuning te bieden aan chauffeurs en passagiers en helpen bij het identificeren en ontmoedigen van ongepast gedrag.

Ride-hailing

Bolt, altijd gericht op veiligheid, heeft onlangs een nieuwe functie geïntroduceerd in Nederland waarmee tijdens ritten audio kan worden opgenomen. Deze functie, die afgelopen week is gestart, laat chauffeurs en passagiers toe om, als ze het nodig vinden, geluidsopnames te maken tijdens hun rit via de Bolt-app. Dit toont Bolts inzet om een veilige en goede ride-hailing service te bieden. Door constant nieuwe dingen te bedenken en meer veiligheidstools toe te voegen, zorgt Bolt ervoor dat zowel de gebruikers als de chauffeurs toegang hebben tot de beste en makkelijkste veiligheidsfuncties in de sector.

Hulp zoeken

Lars Speekenbrink, Country Manager bij Bolt Nederland, zei: “Bij Bolt staat veiligheid voorop en we investeren continu in nieuwe producten en functies om ons veiligheidssysteem in de Bolt-app te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat zowel chauffeurs als passagiers een uitstekende ervaring hebben. Het lanceren van nieuwe functies voor het bewaken van ritveiligheid is onze nieuwste stap in het gemakkelijker maken voor chauffeurs en passagiers om hulp te zoeken tijdens een Bolt-rit, als ze dat nodig hebben. We richten ons ook op het identificeren van ongewone situaties om zeldzame veiligheidsproblemen te voorkomen. De lancering van deze nieuwe veiligheidsfuncties van Bolt, inclusief het monitoren van stilstaande voertuigen, maakt deel uit van een langetermijnplan om de veiligheid te verbeteren. Dit ondersteunt Bolts toegewijde veiligheidsteam in hun voortdurende inspanningen om onregelmatigheden te identificeren zodra een rit begint.”


Bureaus

Media

Economisch