Booking.com nieuwe partner in Air Miles loyaliteitsprogramma

Booking.com nieuwe partner in Air Miles loyaliteitsprogramma

23-12-2022 (14:24) - Marketing

Vanaf 23 december  is het mogelijk om Air Miles te sparen bij Booking.com. Het online boekingsplatform sluit zich aan bij het loyaliteitsprogramma en wordt hiermee het zevende bedrijf waar Air Miles te verkrijgen zijn. Momenteel is het mogelijk om Air Miles te sparen bij Albert Heijn, Shell, Praxis, Etos, Essent en Mastercard.

Air Miles is het grootste loyaliteitsprogramma van Nederland en Loyalty Management Netherlands B.V. (LMN) is het bedrijf achter Air Miles samen met de partners en deels aandeelhouders Albert Heijn, Shell, Praxis, Etos, Essent en Mastercard. Air Miles heeft meer dan 3 miljoen actieve spaarders. Sinds 2020 is LMN bezig met een transformatie van het bedrijf en van het Air Miles programma.

Noor Cloo, Managing Director van LMN, legt uit: “De transformatie heeft onder andere geresulteerd in een nieuwe koers: van spaarprogramma naar data-gedreven loyaliteitsprogramma. LMN heeft zich ontwikkeld en ontwikkelt zich verder tot een organisatie waarin data intelligentie en CRM de kern vormen. Bij deze ontwikkeling past ook dat we nieuwe partners verwelkomen in ons netwerk. De eerste grote partner die gaat deelnemen is Booking.com. We zijn blij met Booking.com als zevende partner waar je Air Miles kunt sparen. Zo wordt het spaarprogramma nog relevanter voor Air Miles-spaarders.”

 


Bureaus

Media

Economisch