Butternut Box introduceert VERS hondenvoer met eigen foodtruck

12-02-2024 (13:06) - Marketing

Butternut Box maakt vers hondenvoer van hoge kwaliteit. Geen brokken of blikvoer, maar verse maaltijden van echt vlees (of andere proteine) en groenten. Het is zo goed dat je het als mens ook kunt eten.

Butternut Box rijdt daarom met hun eigen foodtruck naar De Huishoudbeurs om VERS hondenvoer te introduceren bij hondenbaasjes in Nederland.

Foodtruck

De foodtruck is een ludieke manier om een serieus onderwerp op de kaart te zetten. 86% van de hondenbaasjes geeft aan hun hond als onderdeel van het gezin te zien, maar niet precies te weten wat ze hun favoriete viervoeter voorschotelen. Veel soorten hondenvoer bevat namelijk maar weinig vlees, zit vol vulmiddel en andere narigheid, zoals goedkope granen, vleesmeel (van botten en veren) of nepvlees (gemaakt van tarwe). Dierenarts Ciara Clarke: “Hondenbaasjes zijn zich vaak niet bewust van wat er in hun hondenvoer zit. Als ze erachter komen voelen ze zich bedrogen omdat ze een premium prijs hebben betaald voor voer dat vol zit met vulmiddel, minderwaardige ingrediënten en weinig kwalitatieve proteïne." 


Bureaus

Media

Economisch