CoachHub opent nieuw kantoor in Amsterdam

22-02-2022 (15:10) - Marketing

CoachHub, het digitale coaching platform voor zowel marktleiders als scale-ups, opent zijn eerste Benelux-kantoor in Amsterdam aan en versterkt daarmee zijn lokale aanwezigheid. Met meer dan 500 medewerkers wereldwijd is CoachHub hard op weg om zijn missie om coaching wereldwijd te democratiseren te verwezenlijken.
 
Het lokale team in Amsterdam bestaat momenteel uit 20 mensen, onder leiding van Matt Schmid, VP CoachHub in de Benelux. Het team heeft al succesvolle relaties opgebouwd met klanten in de regio en werkt samen met bedrijven als ASICS, Danone, Sendcloud, Shell Recharge en Hunkemöller. De breedte van het klantenportfolio laat zien dat elk soort bedrijf kan profiteren van het aanbod van CoachHub. De oplossing is handig voor veel relevante use cases binnen het moderne bedrijfsleven, van employee experience tot leiderschap en professionele ontwikkeling tot het welzijn van werknemers en Diversity & Inclusion.
 
"Dit is een spannende tijd voor ons bij CoachHub. Met dit nieuwe kantoor vergroten we onze lokale betrokkenheid en kunnen we nog sterkere relaties opbouwen in de dynamische Benelux-markt. We kunnen niet wachten om nog meer lokale klanten te helpen met gepersonaliseerde trainingen voor hun medewerkers", zegt Matt Schmid, VP voor CoachHub in de Benelux.
 

B2 Financiering

CoachHub heeft $80 miljoen opgehaald in zijn laatste Serie B2 Financiering, wat het totale Serie B kapitaal op $110 miljoen brengt. Gesteund door een verzameling van toonaangevende tech-investeerders waaronder RTP Global, HV Capital, Signals Venture Capital, Partech en Speedinvest, is CoachHub nu al de meest bekende aanbieder van digitale coaching wereldwijd.

Bureaus

Media

Economisch