EasyToys lanceert satirische reality show over orgasmekloof

EasyToys lanceert satirische reality show over orgasmekloof

15-04-2024 (10:30) - Marketing

EasyToys lanceert ‘The Clitoris Conquest’: een nieuw programma waarin koppels strijden om als eerste de top van ‘Mount Clitoris' in de Filipijnen te bereiken. De realityshow is fictief, maar staat in het teken van de realistische orgasmekloof. 

Uit onderzoek blijkt dat minder dan 30% van de vrouwen een hoogtepunt bereikt tijdens seksuele activiteiten met mensen van het andere geslacht, terwijl meer dan 90% van de mannen dat wel bereikt. Ondanks dat dit een gigantische kloof is, kan deze overbrugd worden met de juiste kennis. De reality show The Clitoris Conquest is gemaakt om bewustwording te creëren rondom de obstakels die de orgasmekloof versterken. De show wil mensen stimuleren om te praten over hoe je samen tot een hoogtepunt kunt komen.

De trailer van de show laat kijkers kennismaken met drie stellen die kampen met – voor velen herkenbare – problemen in de slaapkamer. De show bestaat uit drie afleveringen waarin de stellen al zoekend naar de top van Mount Clitoris - die echt bestaat - tegen een reeks uitdagingen aanlopen. Om de uitdagingen te overwinnen, moeten ze elkaar beter leren begrijpen. De tools omvatten informatie over open communiceren en tips die het seksueel genot vergroten, zoals het gebruik van glijmiddel.

EasyToys CEO Eric Idema: “De show speelt op humoristische wijze in op het feit dat veel stellen huiverig zijn om over dit onderwerp te praten.”. Dit kan komen door schaamte, angst voor afwijzing of simpelweg een gebrek aan kennis. Bij EasyToys hebben we geleerd dat open communicatie tussen partners altijd de eerste stap is naar een bevredigender seksleven. Met The Clitoris Conquest willen we mensen aanmoedigen om te ontdekken wat hen plezier brengt.”

De trailer en de driedelige serie is vanaf vandaag,15 april, te bekijken via thegapisreal.com/nl. 


Bureaus

Media

Economisch