Effie Awards zoekt juryleden met lef en kennis

Effie Awards zoekt juryleden met lef en kennis

02-02-2023 (15:21) - Marketing

Heb jij altijd jurylid al willen worden van de meest prestigieuze vakprijzen voor de marketing- en reclamebranche? Dan is dit je kans!

Voor de Effie Awards 2023 zijn nog nieuwe juryleden nodig. Beschik jij over ruime ervaring in de rol van (eind)verantwoordelijke in de marketing-, communicatie- en creatieve sector? Lijkt het je leuk en interessant om de meest effectieve cases van Nederland te beoordelen en samen met vakgenoten te bediscussiëren of de aanpak of communicatie een belangrijke rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat? En of het strategisch inzicht daarnaast op een creatieve manier is vertaald? Dan is dit het moment om te solliciteren voor een plek in de jury.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 maart 2023 aanmelden door een e-mail te sturen naar info@effie.nl. Vertel ons waarom jij niet in de jury mag ontbreken en voeg daarnaast ook je cv toe. De Effie-stuurgroep, met daarin vertegenwoordigers uit de besturen van VIA en bvA, maakt vervolgens bekend welke personen in welke vakjury’s mogen plaatsnemen. In dit selectieproces houden we rekening met ervaringen, perspectieven en kennis die verschillende sectoren, culturen, achtergronden en levensstijlen met zich meebrengen.

Voorwaarden

Goed om daarnaast nog even te vermelden: het plaatsnemen in de Effie-jury is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Het jurylidmaatschap komt met twee verplichtingen: een gedegen voorbereiding van alle cases én aanwezigheid op de vakjury-dag. 


Bureaus

Media

Economisch