Fiverr lanceert oplossing voor complexe projecten van grotere bedrijven

Fiverr lanceert oplossing voor complexe projecten van grotere bedrijven

01-03-2023 (13:36) - Marketing

Fiverr heeft een dienst voor middelgrote tot grotere bedrijven gelanceerd, genaamd Project Partner. Organisaties met een complex project, waar veel freelancers aan meewerken, krijgen hiermee de mogelijkheid om via Fiverr Business een Project Partner in te schakelen, om het project van begin tot eind te leiden.

Tijdens een gratis consultatie leert de Project Partner de omvang en specifieke behoeften van het project kennen. De Project Partner overbrugt alle communicatie tussen de freelancers en de klant, zodat de levering op tijd en binnen het budget plaatsvindt. 

Groei

"We zagen Project Partner als een oplossing voor het groeiende aantal inhuurmanagers en bedrijven die zich tot Fiverr wenden voor complexe diensten en projecten waarvoor de inzet van meerdere freelancers op ons platform nodig is" zegt Shai-Lee Spigelman, General Manager van Fiverr Business. 

Ondersteuning van grotere bedrijven

Fiverr Business is in september 2020 gelanceerd om bedrijfsteams en afdelingen binnen middelgrote en grotere bedrijven te ondersteunen. Op Fiverr Business staan alle projecten, communicatie leveringen en budgettering op één dashboard. Teamleden delen een gemeenschappelijke betalingsmethode en favoriete freelancers kunnen worden opgeslagen voor een snel bereik. 


Bureaus

Media

Economisch