fonQ lanceert eigen merk: by fonQ

14-01-2022 (14:04) - Marketing

Online woonwinkel fonQ heeft een eigen merk gelanceerd: by fonQ. Ruim een jaar lang is er achter de schermen gewerkt aan de ontwikkeling van by fonQ. De eerste items van de collectie zijn nu verkrijgbaar bij fonQ.
 
Creative Director Femke Verheuvel ontwikkelde samen met de Private Brands Manager het eigen merk van fonQ. Verheuvel: “We willen ons specialisme in wonen laten zien en onze klanten een groot en uniek assortiment bieden. Met ons eigen merk kunnen we exclusieve woonitems aanbieden die zowel kwalitatief als toegankelijk zijn en - uiteraard - helemaal volgens de laatste trends”.
 

Kwalitatief en toegankelijk

Met de introductie van by fonQ als eigen merk kan fonQ inspelen op de laatste interieurtrends en het ruime assortiment aan producten in Home & Living aanvullen met een eigen collectie. “Ons doel is om hoogwaardige, trendy artikelen te bieden voor een toegankelijke prijs. by fonQ ademt fonQ: uniek, specialistisch en op de trend. De producten zijn gemaakt in samenwerking met kwalitatieve leveranciers die elk specialist zijn in hun eigen vak”, aldus Jeremiah Albinus, CEO van fonQ.
 
 

Bureaus

Media

Economisch