Fritz-kola maakt 'supergoed' superzero drankje

Fritz-kola maakt 'supergoed' superzero drankje

10-05-2023 (12:01) - Marketing

Het Hamburgse fritz-kola introduceert fritz-kola superzero, een nieuw drankje met veel cafeïne en nul suiker. De nieuwste smaak uit het fritz-assortiment kan nu besteld worden.

De fritz-kola superzero moet een smaakvoller alternatief zijn voor de bestaande witte "zonder suiker" variant. Net als alle andere fritz-varianten is fritz-kola superzero veganistisch.

Niks nieuws

"Zero is niets nieuws; bijna iedereen heeft suikervrije cola in zijn assortiment", zegt Mirco Wolf Wiegert, oprichter en directeur van fritz-kulturgüter. "Maar onze kola is meer dan een suikervrije cola. We willen dat het niet alleen goed, maar juist supergoed smaakt." Het drankje is vanaf nu te bestellen bij de groothandel. De lancering zal gepaard gaan met promoties op evenementen, live proeverijen, samplings, PR, social media activiteiten en zichtbaarheid in de horeca. Omdat fritz-kola zichzelf ziet als een cultureel goed en niet als een massaproduct, is fritz-kola superzero alleen verkrijgbaar in kleine hoeveelheden: 0,2l, 0,33l.


Bureaus

Media

Economisch