HYPR neemt per direct ToLocal over

28-03-2023 (07:00) - Marketing

HYPR maakt bekend per direct ToLocal over te nemen. Gezamenlijk zijn HYPR en ToLocal het grootste onafhankelijke hyperlocal advertising platform van Nederland.

Robert Franke, Managing Director van HYPR vertelt over de overname: "HYPR is de One Stop Shop als het gaat om alles wat met lokale media te maken heeft. ToLocal en HYPR bundelen vanaf nu hun krachten om de markt nog beter van dienst te kunnen zijn. ToLocal is een gevestigde naam en haar online bookingstool DeLokalePlanner is een begrip in de markt. Met deze bewezen tool kunnen mediabureaus en adverteerders zeer eenvoudig hun print- en online advertenties boeken bij alle huis-aan-huiskranten en 1.200 lokale websites.”

Heldere visie

ToLocal is in 2014 opgericht en werkt direct samen met mediabureaus, reclamebureaus en adverteerders. “We zijn erg enthousiast over de overname en samenwerking met HYPR, de heldere visie over hyperlocal advertising sluit direct aan op de ambities van ToLocal. Ik ben ervan overtuigd dat de marktpositie van HYPR in combinatie met onze organisatie en de DeLokalePlanner gaat zorgen voor een enorme versnelling in de omarming van en omzetgroei in lokale media-inzet”, aldus medeoprichter Frank-Paul ter Berg, die direct betrokken blijft bij de doorontwikkeling van DeLokalePlanner en samen met Robert Franke de directie van HYPR vormt. De overname is per direct en er zullen geen veranderingen zijn in de dagelijkse activiteiten van ToLocal.
 


Bureaus

Media

Economisch