illycaffè en Stichting Ernesto Illy opnieuw sponsor van het World Happiness Report

illycaffè en Stichting Ernesto Illy opnieuw sponsor van het World Happiness Report

27-03-2024 (12:58) - Marketing

illycaffè en de Ernesto Illy Foundation hebben opnieuw bevestigd dat ze het World Happiness Report steunen. World Happiness Report is de jaarlijkse publicatie die sinds 2012 het geluksniveau en welzijn van individuen op wereldwijde schaal onderzoekt.

De beslissing van illycaffè en de Ernesto Illy Foundation om het World Happiness Report te steunen, komt voort uit de overtuiging dat koffie synoniem is met geluk: het wakkert creativiteit aan, bevordert sociale banden, draagt bij aan persoonlijk en professioneel succes, verbetert het leven dankzij de voordelen voor de gezondheid en stimuleert de ontwikkeling van koffieproducerende gemeenschappen. Het creëert een opwaartse spiraall van economische en sociale groei, die op gang komt die zich uitstrekt van het kopje koffie tot de regio's waar de koffie wordt verbouwd.

Finnen het meest gelukkig

Volgens de laatste bevindingen van het World Happiness Report behoudt Finland zijn titel van gelukkigste land voor het zevende opeenvolgende jaar, gevolgd door Denemarken en IJsland. De Verenigde Staten zijn echter voor het eerst uit de top 20 gevallen, voornamelijk door een aanzienlijke daling in het welzijn van jonge Amerikanen onder de 30 jaar. Afghanistan blijft onderaan de lijst staan als minst gelukkige natie, terwijl Italië naar de 41e plaats is gezakt, acht plaatsen lager dan vorig jaar.


Bureaus

Media

Economisch