Moët & Chandon zet champagne in het zonnetje op Amsterdamse terrassen

Moët & Chandon zet champagne in het zonnetje op Amsterdamse terrassen

21-05-2024 (11:11) - Marketing

Om wat extra luxe en glamour naar de Amsterdamse terrassen te brengen, komt Moët & Chandon deze zomer met een pop-up champagneterras in Amsterdam, in samenwerking met La Nostra Gigi.

Hiermee willen zij champagne laten zien als het ideale drankje in de zon op het terras.

Om een glimp op te vangen van het huis van Moët & Chandon, vind je op het pop-up terras bij La Nostra Gigi een speciale telefoon waarmee je naar het huis kan bellen om een glas champagne te bestellen met het nummer 1743, het jaar van oprichting van het champagnehuis. 

Culinaire ervaringen

De culinaire hapjes van La Nostra Gigi zoals dungesneden scallops met bergamot, vinaigrette en granité van granaatappel en grapefruit worden geserveerd met Moët & Chandon’s Brut Impérial. Voor een meer verfijnde ervaring met Moët & Chandon’s Brut Rosé Impérial biedt Gigi tonijntartaar met zwarte olijven, pistachenoten en limoen aan. 

Er wordt een Sunday brunch georganiseerd waarbij een fles Moët & Chandon de start vormt. Dit wordt gevolgd door het Lobster weekend, een gelegenheid om gasten te laten genieten van kreeft. Tot slot brengt het Oyster weekend de bijzondere combinatie van oesters en champagne samen. 


Bureaus

Media

Economisch