New York Barbershop Rotterdam doneert volledige daginkomsten aan De Straatkapper

19-09-2023 (12:39) - Marketing

Op 22 september 2023 zal de alom bekende Rotterdamse New York Barbershop een bijzondere maatschappelijke bijdrage leveren door de volledige daginkomsten van die dag te schenken aan De Straatkapper, een initiatief van Handen van Humanitas.

De Straatkapper biedt gratis knipbeurten aan mensen die geen vaste woon- of verblijfplaats hebben of zich in financieel zwaar weer bevinden. De eigenaar van New York Barbershop, Robert Lagerman, heeft maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Zijn initiatief is een tastbaar bewijs van zijn toewijding aan het ondersteunen van de meest kwetsbaren. Door hun daginkomsten te doneren aan De Straatkapper, wil de New York Barbershop een positieve impact hebben op het leven van mensen die het niet altijd makkelijk hebben.

Nieuwe kracht

De Straatkapper is een bewonderenswaardig project dat niet alleen zorgt voor gratis knipbeurten, maar ook het gevoel van eigenwaarde en menselijke waardigheid vooropstelt. Het gratis knippen helpt om zelfvertrouwen te herstellen. ‘Nieuwe kracht vinden om weer op te staan en door te vechten begint bij een moment van je goed voelen’, aldus bedenker van De Straatkapper, Sjoerd de Vries.

Doneren

Het ophalen van zoveel mogelijk donaties zal gebeuren op 22 september 2023 in de New York Barbershop Rotterdam, Koninginnenhoofd 1, 3072 AD Rotterdam. De agenda van de barbershop is, na de oproep voor deze campagne, voor die dag helemaal vol geboekt. Natuurlijk zijn meer donaties van harte welkom. Via de website www.destraatkapper.nl kan men een bedrag doneren. Met de opbrengst wil De Straatkapper een bus aanschaffen, die zal fungeren als mobiele kapsalon. Zo kunnen zij nog meer mensen knippen en zijn zij nog zichtbaarder in de haarvaten van de Rotterdamse wijken.

 


Bureaus

Media

Economisch