Nieuwe vegan lippenbalsem van The Lekker Company nu bij Kruidvat België te koop

Nieuwe vegan lippenbalsem van The Lekker Company nu bij Kruidvat België te koop

23-02-2023 (15:20) - Marketing

The Lekker Company verkoopt hun nieuwe duurzame lippenbalsems nu bij Kruidvat België. The Lekker Company is een start-up uit Utrecht die zich richt op de ontwikkeling van natuurlijke en duurzame verzorgingsproducten. De lippenbalsems zijn uniek in het schap bij de drogist, omdat ze vegan, 100% natuurlijk zijn en verpakt in een kleurrijk kartonnen potje.

De lippenbalsem van The Lekker Company bevat geen paraffine of minerale oliën en is gemaakt van plantaardige ingrediënten. Het is een vegan formule met eetbare ingrediënten. "Wat je op je lippen smeert, eet je op. Daarom kiezen wij voor praktisch eetbare ingrediënten, en vinden we aardolie daarom geen logische keuze", zegt Dewi van de Waeter, oprichter van The Lekker Company.

De vegan lippenbalsems van The Lekker Company is vanaf 27 februari 2023 verkrijgbaar in 100 Kruidvat-winkels in de smaken Raspberry Lemonade en Vanilla Orange Swirl. Het is een mooie aanvulling op de natuurlijke crème deodorant van The Lekker Company die al verkrijgbaar is bij alle Kruidvat België-filialen. 


Bureaus

Media

Economisch