Norah lanceert een nieuwe webshop met inspirerend modeplatform

Norah lanceert een nieuwe webshop met inspirerend modeplatform

01-02-2023 (10:26) - Marketing

Norah heeft vernieuwde webshop gelanceerd, waar je niet alleen online dameskleding kunt shoppen, maar ook blogs met modenieuws, stylingtips en de laatste trends kunt vinden.

Met ruim 400.000 unieke bezoekers per maand is Norah een van de grote retail platforms van Nederland. De vernieuwing van de website en toevoeging van het inspiratieplatform moet ervoor zorgen dat nog meer mensen de website bezoeken en ook langer online zullen blijven. 

Het ledenbestand van Norah & More telt inmiddels ruim 600.000 vrouwen. Zowel online als online sparen ze automatisch punten bij iedere aankoop, die ze kunnen verzilveren voor leuke vouchers.

Anousha de Ruiter, E-commerce Manager van Norah: “Het nieuwe design heeft geresulteerd in een website die het onze klanten makkelijker maakt hun favoriete items te vinden, terwijl het tegelijkertijd een inspiratiebron is op het gebied van mode. We hebben gefocust op ontwikkelingen die offline en online nog beter met elkaar verbinden. Daardoor is ons loyalty programma volledig geïntegreerd en kan de Norah klant zich naadloos bewegen tussen de webshop en de fysieke winkel.”

 


Bureaus

Media

Economisch