Pathé gaat samenwerken met videoplatform ShoutOut.vip

06-10-2022 (11:38) - Marketing

De komende maanden gaan members van het loyaltyprogramma van Pathé (Pathé All Stars) persoonlijke videoboodschappen van bekende Nederlandse acteurs ontvangen via het videoplatform ShoutOut.vip. 

Met de samenwerking wil bioscoop Pathé haar All Stars-members op verschillende momenten en gelegenheden verrassen. Allereerst met persoonlijke verjaardagsboodschappen en uitnodigingen voor premières. En dat is ook een mooie samenwerking voor ShoutOut.vip: het nieuwe videoplatform wil hun naamsbekendheid vergroten en marktleider worden in Nederland. 

Pilot met Tygo Gernandt

In februari van dit jaar draaiden Pathé en ShoutOut.vip een succesvolle pilot. Acteur Tygo Gernandt nam ruim 250 persoonlijke videoboodschappen op voor Pathé All Stars-members, waarbij hij ze feliciteerde met hun verjaardag. Op het platform van ShoutOut.vip zijn naast Tygo nog ruim 350 andere ‘VIPS’ te vinden, zoals handbalster Estavana Polman, F1 coureur Nyck de Vries, acteur Harry Piekema en zanger Douwe Bob.

Verrassen

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “Wij zijn bij Pathé altijd op zoek naar manieren om onze bezoekers te verrassen en om bijzondere bioscoopherinneringen te creëren. Dat doen we in onze bioscopen met onze diverse filmprogrammering, met campagnes en met het loyaliteitsprogramma All Stars waarbij bezoekers kunnen sparen voor kortingen en leuke acties. Met de ShoutOuts kunnen we onze All Stars-members ook thuis verrassen met een mooie persoonlijke boodschap waardoor hun verjaardag nog meer een feestje wordt.”

Waardevolle herinnering

Ferri Somogyi, co-founder van ShoutOut.vip: “Met de videoboodschappen van onze VIPS bereiken we duizenden bezoekers van Pathé, die regelmatig naar de bioscoop komen om daar hun favoriete acteur te zien, iemand die zij bewonderen. Als we iets hebben geleerd de afgelopen jaren, is het dat de ShoutOuts voor onze gebruikers meer zijn dan alleen een videoboodschap. Het is een waardevolle herinnering, vaak ontvangen op een bijzonder moment, van iemand waar zij fan van zijn. Dat vergeten ze nooit meer.”
 

 


Bureaus

Media

Economisch