Playstation presenteert UEFA CL idents

02-11-2021 (14:18) - Marketing

Sony Interactive Entertainment presenteert met trots de nieuwe idents die dit seizoen tijdens de uitzendingen van de UEFA Champions League voetbalwedstrijden te zien zullen zijn. Met enkele van de meest iconische personages uit de PlayStation-franchise brengt de nieuwe ident een hommage aan de gedeelde passie voor voetbal en gaming waar fans over de hele wereld van genieten.

In de tunnel zie je hoe spelers angstig reageren als ze zich realiseren dat God of War's Kratos en Atreus het team van de tegenstander aanvoeren. Ratchet en Clank verschijnen dankzij een dimensionale kloof op het veld om een geblesseerde speler te helpen. Aloy van Horizon Forbidden West voegt zich bij het trainersteam en gebruikt haar focus en tactische gevechtsexpertise om de spelers naar de overwinning te leiden. Om de beste stoel in het stadion te bemachtigen doorkruist Uncharted's Nathan Drake vakkundig het gebouw om zijn team vanaf grote hoogte met trots aan te moedigen.

PlayStation en de UEFA Champions League hebben onlangs hun partnerschap voor de periode 2021-24 verlengd en zetten daarmee hun langdurige relatie voort die in 1997 begon. De overeenkomst omvat ook de sponsorrechten voor de UEFA Super Cup, UEFA Youth League en UEFA Futsal Champions League. 

Bureaus

Media

Economisch