PLUS start voetbalsterren campagne met 433

21-09-2023 (09:39) - Marketing

PLUS start de nieuwe marketing spaarcampagne ‘Football Favourites’. Klanten ontvangen t/m 28 oktober bij elke 10 euro aan boodschappen stickers met daarop opvallende voetbalsterren.

In totaal zijn er 256 stickers te verzamelen van 50 Nederlandse voetbalsterren van vroeger en nu. De voetbalsterren zijn opvallend weergegeven in vijf verschillende werelden: Skilled Adventurers, Future Football Bots, 90 Minutes Studio Stars, Galactic Players en Heroic Icons.

433

De stickers en het verzamelalbum zijn gemaakt in samenwerking met ’s werelds grootste online voetbalcommunity 433. Demy de Zeeuw, 433-founder: “Samen met PLUS hebben we een iconisch verzamelalbum gemaakt. Klanten kunnen stickers sparen van legends van vroeger en spelers van nu. Een aantal spelers hebben zelf ook meegedacht over het ontwerp van hun eigen stickers en dat maakt het uniek’’.

Okke Wiarda, Manager Communicatie & Klantengagement PLUS: “Dit is een unieke samenwerking met 433. De kunstwerken die 433 samen met ons van ieder plaatje heeft ontwikkeld, zijn stuk voor stuk een goede reden om naar de winkel te rennen en je te laten verrassen.’’


Bureaus

Media

Economisch