Poly sponsort Red Bull Racing voor communicatie-team

27-01-2022 (15:00) - Marketing

Poly werkt samen met het team dat de afgelopen wereldkampoenstitel in de FIA Formule 1 heeft veroverd, Red Bull Racing. Het wordt een meerjarige samenwerking die begint terwijl het team zich klaarmaakt voor het seizoen van 2022.
 
Als de officiële hardware partner op het gebied van headsets en videovergaderingen voor Red Bull Racing zal Poly's pro-grade-uitrusting het team ondersteunen door het verstrekken van heldere en consistente communicatie. Dave Shull, President en CEO bij Poly: "We zijn verheugd om met Red Bull Racing samen te werken nu dat ze voortbouwen op hun succes van vorig seizoen. Dit partnerschap verenigt twee wereldwijde organisaties die gericht zijn op prestaties en innovatie. Bij de start van het seizoen van 2022 zal Red Bull Racing vertrouwen op Poly's premium audio- en videotechnologie om ervoor te zorgen dat elk woord en elk gebaar duidelijk wordt vastgelegd. Dit levert een betrouwbare samenwerkingservaring op voor Red Bull Racing die werkt op elke locatie ter wereld."

Als onderdeel van de samenwerking zal het logo van Poly te zien zijn op de iconische Formule 1-headsets van het Red Bull Racing-team. 

Bureaus

Media

Economisch