PR-Tool Presscloud breidt aanbod uit met diensten

07-03-2022 (09:12) - Marketing

Presscloud, het platform dat het mogelijk maakt om persberichten uit te sturen naar een database van contacten, breidt het aanbod uit met een aantal diensten. Het inschakelen van ervaren freelancers in om een persbericht te schrijven, plannen een brainstorm of het gehele PR-traject uit handen geven behoort nu ook tot de mogelijkheden. "We zagen de behoefte voor meer ondersteuning, dus daar zijn we mee aan de slag gegaan," aldus oprichter Michiel Dicker.
 
PR voor iedereen. De leus waarmee het team van Presscloud in 2020 de communicatiemarkt betreedt. Het doel: een betaalbaar en eenvoudig platform maken waarmee ondernemers aan de slag kunnen met PR. Met een abonnement op de toolkit kunnen bedrijven persberichten uitsturen, media toevoegen en de prestaties van hun campagnes bijhouden.  De aanwas van nieuwe klanten gaat gestaag, maar één ding valt op: veel bedrijven worstelen met het persbericht.
 
"We zagen dat gebruikers hulp konden gebruiken met het schrijven van het verhaal, dat ze zochten naar inspiratie en niet goed wisten hoe ze PR in hun marketingmix op konden nemen," vertelt Dicker. "Daarom hebben we besloten een draai te maken en ook diensten aan te bieden!"  

Bureaus

Media

Economisch