Renault opnieuw partner Dutch Design Week

19-09-2023 (10:17) - Marketing

Net als in 2018 en 2019 is Renault in 2023 weer partner van Dutch Design Week (DDW).

Tijdens het designevenement, dat dit jaar van 21 t/m 29 oktober in Eindhoven wordt gehouden, is Renault met een eigen expositieruimte aanwezig waar de nieuwe Renault Scenic E-Tech electric en drie conceptauto’s getoond worden. Ook stelt Renault 35 exemplaren van de 100% elektrische Megane E-Tech electric ter beschikking als gratis shuttledienst voor de bezoekers van het evenement.

DESIGN RIDES

Het partnerschap met DDW is voor Renault de ideale gelegenheid om zich te profileren in de wereld van vooruitstrevend design. Daarnaast vergroot Renault zijn zichtbaarheid in de stad. Het stelt 35 exemplaren van de Renault Megane E-Tech electric beschikbaar als ‘Design Rides’. Deze auto’s doen dienst als gratis, lokaal emissievrije shuttledienst om bezoekers te vervoeren tussen de ruim honderd verschillende locaties van DDW in Eindhoven. De Design Rides zijn direct herkenbaar aan de DDW-bestickering en hebben allemaal een opvallend, uniek designobject van een deelnemende ontwerper op het dak.

‘PICTURE THIS’

Het thema van de 2023-editie van DDW is ‘Picture This’ en doet een beroep op ieders voorstellingsvermogen. We kunnen ons allemaal iets voorstellen bij waar we nu als samenleving en met de planeet op afstevenen. Hoe kan of moet dat anders? We zijn verplicht aan onszelf en toekomstige generaties om te focussen op wat er nodig is en actie te ondernemen.

RENAULT IN HET KLOKGEBOUW

Op de Renault stand in het befaamde Klokgebouw in Eindhoven kunnen bezoekers van DDW niet alleen kennismaken met de nieuwe Renault Scenic E-Tech electric. Er worden ook drie unieke conceptauto’s tentoongesteld die iconische Renault ontwerpen uit het verleden in de spotlights zetten: de Twingo x Sabine Marcelis, de R5 Diamant by Pierre Gonalons en de R4 Suite n4 by Mathieu Lehanneur. 
 


Bureaus

Media

Economisch