Revitalize lanceert rebranding WorldACD

08-12-2022 (11:11) - Marketing

WorldACD, de wereldwijde autoriteit op het gebied van air cargo data, heeft Revitalize. Revitalize werd ingeschakeld voor de strategische herpositionering en redesign van het merk. 

Ook ontwikkelde het bureau een eigen illustratiestijl en beeldtaal voor WorldACD, nieuwe bedrijfsfotografie, alle website content, iconen sets, een professioneel pitchdeck, nieuwsbrief designs en meer. De nieuwe stijl is consistent doorgevoerd in alle communicatie-uitingen.

Voor de toekomst

Een complete brand guideline bevat de gemaakte strategische en creatieve keuzes voor de toekomst. De nieuwe website (development door Active Collective) werkt als digitale etalage voor potentiële klanten en biedt aan de achterkant een portal voor bestaande klanten. In 2023 gaat Revitalize ook aan de slag met digitale campagnes en de verdere implementatie van het vernieuwde merk.

Over WorldACD

WorldACD is een data-publishing bedrijf, dat organisaties in de wereldwijde air cargo industrie inzicht geeft in markttrends. Klanten, zoals luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en forwarders, leveren hun eigen air cargo data aan waarna het team van WorldACD deze data verwerkt, verifieert en classificeert. Binnen een abonnementsmodel zijn vervolgens diverse soorten inzichten uit te lezen, zoals o.a. veranderingen in marktaandeel en trends in bepaalde regio’s.

 


Bureaus

Media

Economisch