Scotch & Soda versnelt groeistrategie in China

27-01-2022 (10:22) - Marketing

Het Amsterdamse modemerk Scotch & Soda breidt zijn retailnetwerk in China uit met de opening van zijn eerste flagship store in mode- en lifestyledistrict Xintiandi in Shanghai, waarmee een nieuwe locatie wordt toegevoegd aan het portfolio van het merk wereldwijd.

Scotch & Soda zal de komende maanden verder uitbreiden in China met de opening van de eerste winkel van het merk in het Taikoo Li winkelcentrum in Shanghai. Daarnaast zullen er twee direct beheerde winkels worden geopend in de winkelcentra Beijing Sanlitun en Shanghai Reel, waardoor Scotch & Soda in China midden 2022 vijf winkels heeft.
 
De opening van de fysieke winkels volgt op de officiële lancering van Scotch & Soda's eerste digitale winkel op Tmall in China in de herfst van 2021, het eerste commerciële initiatief sinds het merk afgelopen zomer rechtstreeks in het land actief werd. Frederick Lukoff, CEO van Scotch & Soda: "Onze nieuwe flagshipstore in Shanghai markeert een belangrijke stap in onze expansie- en groeistrategie in China. We kijken ernaar uit om dit jaar meer brick-and-mortar locaties in belangrijke steden te brengen en een multi-channel ervaring te bieden aan klanten in deze veelbelovende nieuwe markt voor het merk."

Bureaus

Media

Economisch