Sweet Petit Mini: nieuw merk voor de allerkleinsten

Sweet Petit Mini: nieuw merk voor de allerkleinsten

27-01-2023 (12:51) - Marketing

Vanaf maandag 30 januari heeft Sweet Petit er een een klein zusje bij: Sweet Petit Mini. Sweet Petit is een merk wat inmiddels al 7 jaar bestaat en collecties uitbrengt die exclusief te koop zijn bij Prénatal.

Kenmerkend voor dit merk zijn de kwaliteit en het slow fashion gevoel wat voorop staat. Dit is ook terug te vinden in de collectie voor de allerkleinsten. De inspiratie voor de collectie komt uit de natuur en zorgt daardoor voor een natuurlijke look en feel. In tegenstelling tot de seizoensgebonden fashioncollecties van Sweet Petit, is er bij Sweet Petit Mini gekozen voor een langlopend totaalconcept. Dit betekent dat de collectie naast fashion ook uit knuffels, badtextiel en beddengoed bestaat. Ook dit concept is exclusief in de winkels en webshop van Prénatal te koop.

Slow fashion staat centraal

Sweet Petit Mini is een lifestylemerk voor de allerkleinsten dat zich richt op slow fashion; diverse items zijn in meerdere seizoenen te gebruiken. Het merk is gender neutraal en vindt zijn inspiratie in de natuur. De collectie is gemaakt met 77-100% biologisch katoen. 

 


Bureaus

Media

Economisch