TUI breidt hoger management uit met Chief Swimming Pool Officer

TUI breidt hoger management uit met Chief Swimming Pool Officer

15-05-2023 (10:47) - Marketing

TUI breidt hun hoger management uit met drie nieuwe tijdelijke functies. De reisorganisatie is op zoek naar een Chief Swimming Pool Officer, een Director of Sleep Experiences en een Executive Manager of Taste die op vakantiebestemmingen de kwaliteit gaan testen.

De campagne is ontwikkeld in samenwerking met The Family Amsterdam.

Functies

“We gaan op zoek naar de perfecte kandidaten die ieder vanuit hun eigen expertise onze vakanties tot in detail gaan testen. Als je een onvergetelijke ervaring belooft, moet je dat ook waarmaken.”, zegt Frans Leenaars CMO TUI Western Region & Group CX Director. De Chief Swimming Pool Officer checkt wereldwijd tot in detail de zwembaden. Hoe fris is de ochtendduik? Kun je rustig baantjes trekken? Liggen er 's ochtends al handdoeken op de ligbedjes? De Director of Sleep Experiences is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de bedden. Zoals de dikte van de matras. Kraakt het bed? En hoe zen word je ‘s ochtends wakker? De Executive Manager of Taste test hoe vers het fruit in de juice bar is. Is de cocktailkaart ruim gesorteerd en hoe smaken de lokale specialiteiten? Alle drie 'uitdagende functies met uitstekende arbeidsvoorwaarden'.

Procedure

Solliciteren kan tot en met dinsdag 23 mei. De beste kandidaten worden uitgenodigd voor een selectie dag op dinsdag 30 mei op het hoofdkantoor van TUI in Rijswijk. De drie beste kandidaten krijgen een arbeidscontract voor twee weken aangeboden, waarbij zij deze zomer vertrekken naar een vakantiebestemming. 


Bureaus

Media

Economisch