Vier nieuwe locaties voor Coco & Sebas op NS-stations

23-05-2023 (14:06) - Marketing

Coco & Sebas, de snelgroeiende chocolade- en cadeauwinkel, heeft 4 winkels geopend op NS-stations in Nederland: Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Utrecht Centraal. Het assortiment is speciaal samengesteld voor reizigers, met heerlijke chocolade om onderweg van te genieten en cadeaus om snel mee te nemen.

De nieuwe locaties zijn voor reizigers die op zoek zijn naar iets om te snacken tijdens hun reis of een last-minute cadeau voor vrienden of familie. Het assortiment omvat onder andere bonbons, pindarotsjes, chocolade stroopwafels maar ook prachtige chocolade harten en andere chocolade cadeaus.

Mijlpaal

“We zijn verheugd om onze locaties uit te breiden naar deze drukbezochte NS-stations in Nederland”, aldus Coco & Sebas CEO Roger Scheeren, "Na de uitrol van onze winkels op A1 locaties in binnensteden is ook dit echt een mijlpaal. We zijn ervan overtuigd dat we hier reizigers iets nieuws kunnen bieden en dat we een toevoeging zijn aan de stations." Scheeren verwacht ongeveer 35.000 reizigers per vestiging per jaar te kunnen voorzien van mooie cadeaus. Om de opening van de nieuwe locaties te vieren, organiseert Coco & Sebas een feestelijke opening op Utrecht Centraal op 25 mei om 10:30 uur. 

Chocolade voor onderweg

Remy Rombouts, founding father Coco & Sebas: “We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen voorzien van bijzondere chocolade en chocolade cadeaus die perfect zijn voor onderweg. We hopen dat reizigers van onze nieuwe locaties zullen genieten en we kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen bij de feestelijke opening op Utrecht Centraal.” 


Bureaus

Media

Economisch