Wehkamp verwerft exclusieve rechten CoolCat

01-06-2023 (19:39) - Marketing

Wehkamp heeft de exclusieve rechten van CoolCat heeft verworven. CoolCat, opgericht door ondernemer Roland Kahn, is na het faillisement in 2019 en de doorstart daarna, tegenwoordig vooral bekend om kleding voor kids. Vanaf 1 juni zijn de collecties van CoolCat exclusief verkrijgbaar bij Wehkamp en Kleertjes.com.

De overeenkomst met CoolCat past in de strategische ontwikkeling van Wehkamp. Wehkamp wil Nederlandse gezinnen het beste en meest inspirerende online aanbod (kinder)kleding en -accessoires aanbieden en de beste online winkelervaring geven. Met de overeenkomst zet Wehkamp een nieuwe stap om haar positie te versterken.

“We zijn trots op deze ontwikkeling. Nu kunnen we onze positie als beste online aanbieder met het meest inspirerende en zorgvuldig samengestelde assortiment mode en accessoires nog meer versterken en halen we met CoolCat een gevestigde naam op het gebied van jeugdmode binnen. Voor Wehkamp en CoolCat zal de overeenkomst ongetwijfeld leiden tot nieuwe kansen en mogelijkheden,” zegt Graham Harris, CEO van Wehkamp.  


Bureaus

Media

Economisch