WW lanceert PersonalPoints programma voor een gezonder leven

08-11-2021 (10:51) - Marketing

WW kondigt de wereldwijde lancering van haar nieuwe PersonalPoints programma aan: een volledig gepersonaliseerd plan naar duurzame gewichtsbeheersing en een gezonde levensstijl. Het nieuwe programma is gebaseerd op baanbrekende voedings- en gedragsveranderingswetenschap en consumentenonderzoek.
 
Daarnaast maakt het PersonalPoints programma afvallen en het bereiken van gezondheidsdoelen eenvoudiger en haalbaarder. Klinisch onderzoek wijst uit dat WW PersonalPoints significant gewichtsverlies realiseert, honger en zin in eten vermindert en daarbovenop lichaamsbeweging, gezonde gewoontes, welzijn en levenskwaliteit verbetert.
 
“PersonalPoints is het eerste programma van WW waarbij geen enkele member hetzelfde plan zal volgen”, verduidelijkt Olivier De Greve, CEO van WW Benelux. “Uit onderzoek blijkt dat geïndividualiseerde programma's werken. Daarbovenop is het zo voor onze members ook gemakkelijker om hun doelen te bereiken én vol te houden op lange termijn.”
 
"PersonalPoints is geïndividualiseerd op een manier die nog nooit eerder is gedaan. Het programma is opgebouwd rond je favoriete voedingsmiddelen, je stofwisseling en je doelen. Op die manier kan je nog steeds genieten van alle momenten in het leven. We geven je de tools om krachtige gewoontes op te bouwen - zonder beperkingen, maar met resultaat”, aldus Mindy Grossman, President en CEO bij WW. 

Bureaus

Media

Economisch