538 Ochtendshow helpt Sponsorloper Jeroen naar een miljoen voor het Prinses Máxima Centrum

538 Ochtendshow helpt Sponsorloper Jeroen naar een miljoen voor het Prinses Máxima Centrum

05-02-2024 (11:44) - Media

Op zaterdag 16 maart vindt in het Olympisch Stadion in Amsterdam ‘De 538 Ochtendrun’ plaats; een sponsorloop om geld op te halen voor de actie van Jeroen van Veen, beter bekend als de Sponsorloper. Jeroen rent al 315 dagen elke dag gemiddeld 10 kilometer hard om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, het onderzoeksziekenhuis in Utrecht waar alle kinderen met kanker in Nederland behandeld worden.

Zijn motivatie komt voort uit het verlies van zijn zoontje Kasper, die na ruim 1.000 behandeldagen overleed aan een hersentumor. Inmiddels heeft Jeroen al ruim €680.000 opgehaald met zijn actie. Als Tim, Rick Niels en Florentien in De 538 Ochtendshow op 1 februari?opnieuw met Jeroen bellen, besluiten ze hem te helpen bij zijn missie: Help Jeroen naar een miljoen!

Sponsorloop in Olympisch Stadion

De 538 Ochtendshow organiseert daarom op zaterdag 16 maart om 10:00 uur ’s ochtends een sponsorloop in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Tim, Rick, Niels en Florentien zullen natuurlijk aanwezig zijn om live vanaf het evenement een uitzending te maken. BN’ers, artiesten en andere vrienden van de show zijn aanwezig om mee te lopen of bekertjes water uit te delen. Er is plek voor 538 deelnemers die zich voor €538,- kunnen inschrijven en 5.38 km hardlopen. De hele opbrengst wordt gedoneerd aan Jeroens actie voor het Prinses Máxima Centrum.

Jeroen van Veen: “Dat De 538 Ochtendshow samen met luisteraars in actie komt om mij te helpen, vind ik echt niet normaal mooi. En dan ook nog eens op een bijzondere manier met een sponsorloop! Wat een steun, wat een liefde!”

Tikkie-link

De 538 Ochtendshow (Tim, Rick Niels en Florentien): “Jeroen zijn verhaal is zo aangrijpend, dat het ons niet losliet nadat we hem gesproken hadden. De drive die hij heeft om iedere dag weer naar buiten te gaan om kilometers af te leggen, geld op te halen en daarmee aandacht te vragen voor het Prinses Máxima Centrum, is dapper en inspirerend. We dragen daar meer dan graag ons steentje aan bij. Wij zijn er natuurlijk bij om Jeroen en de 538 renners aan te moedigen en verslag te doen in een live-uitzending van De 538 Ochtendshow. De komende weken gaan we de loop verder vormgeven, met hulp van bekende vrienden van de show en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. Ook luisteraars die niet bij de loop aanwezig zijn, kunnen iets doen en doneren via een speciale Tikkie-link. We zetten alles op alles om Jeroen aan een miljoen te helpen!”

Luisteraars kunnen zich vanaf woensdag 7 februari inschrijven via deze pagina op 538.nl

 


Bureaus

Marketing

Economisch