Baby op komst overgenomen door Familyblend

Baby op komst overgenomen door Familyblend

30-01-2023 (10:30) - Media

Baby op komst, het online platform en magazine door verloskundigen, wordt overgenomen door Familyblend & Kompas Publishing. Alle informatie op deze website is geschreven door verloskundigen, diëtisten en een consultatiebureau arts. Daarnaast wordt het magazine verspreid onder verloskundigenpraktijken met een oplage van 125.000 exemplaren. Tot op heden werd het online platform en magazine uitgegeven door Digital Baby Care.

Door het onder te brengen bij Familyblend kan het platform zich zowel online als offline verder uitbreiden.

Sandra Vuik, eigenaar Baby op komst: "Baby op komst kan haar positie in de markt nog beter versterken door zich aan te sluiten bij Familyblend. Familyblend heeft al jaren ervaring met de doelgroep jonge gezinnen. Door onze kennis en ervaring samen te voegen kunnen we alle kanalen zoals het magazine en de website nog sterker maken. Ik kan niet wachten om binnen de Familyblend familie aan de slag te gaan."

Rik van Elk, eigenaar Familyblend: “Het toevoegen van Baby op komst aan ons portfolio is een gerichte toevoeging. Naast de vier titels die we al in huis hebben, geeft Baby op komst ons nog meer bereik aan het begin van de zwangerschap. De vijf titels tezamen genereren nu in totaal meer dan 22 miljoen views per maand. En bereiken wij gericht jonge gezinnen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Door de ervaring van Sandra en ons team aan elkaar te koppelen zien wij een mooie toekomst voor Baby op komst, zowel online als offline.”

De overname is zonder voorbehoud en vanaf heden van kracht.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze head of marketing Zoë Servaas zoe@familyblend.nl 


Bureaus

Marketing

Economisch